Насправді, у нас
фаршированними яйцями нікого не здивувати. Навпаки, буде дивно, якщо цієї
страви не буде на святковому столі. Але, як показує практика, рецепти у
господинь є досить стандартними і не відрізняються різноманітністю: яйця з
грибами, огірочками, рибою і просто з майонезом. Я хочу запропонувати вам дещо
новий погляд на цю традиційну страву, і гарантую, що ваші гості неодмінно
попросять у вас рецепт.
Інгредієнти:
6 яєць
2 ст.л. майонезу
1 ст.л. гірчиці
1 ч.л.
вустерширського соусу
Кілька крапель
гострого соусу чилі
Сіль та перець
Солодка паприка
Спосіб приготування:
Яйця зварити на
круто, почистити і розрізати навпіл. Вийняти жовтки до миски і ретельно розім’яти їх виделкою. Додати майонез (я не
раджу використовувати замість нього йогурт, краще зробити домашній), гірчицю,
вустерширський соус, соус чилі, сіль та перець і добре вимішайте.
Викладіть білки
на тарілку та заповнить жовтковою масою. Для цього можна використовувати
кондитерський мішок з фігурною насадкою, але хто ж має на то час?:) Так що і
звичайна ложка непогано підійде.
Перед подачею
злегка притрусіть солодкою паприкою. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар