четвер, 3 грудня 2015 р.

Фрашировані яйця

Насправді, у нас фаршированними яйцями нікого не здивувати. Навпаки, буде дивно, якщо цієї страви не буде на святковому столі. Але, як показує практика, рецепти у господинь є досить стандартними і не відрізняються різноманітністю: яйця з грибами, огірочками, рибою і просто з майонезом. Я хочу запропонувати вам дещо новий погляд на цю традиційну страву, і гарантую, що ваші гості неодмінно попросять у вас рецепт.

Інгредієнти:

6 яєць
2 ст.л. майонезу
1 ст.л. гірчиці
1 ч.л. вустерширського соусу
Кілька крапель гострого соусу чилі
Сіль та перець
Солодка паприка

Спосіб приготування:

Яйця зварити на круто, почистити і розрізати навпіл. Вийняти жовтки до миски і ретельно розім’яти їх виделкою. Додати майонез (я не раджу використовувати замість нього йогурт, краще зробити домашній), гірчицю, вустерширський соус, соус чилі, сіль та перець і добре вимішайте.
Викладіть білки на тарілку та заповнить жовтковою масою. Для цього можна використовувати кондитерський мішок з фігурною насадкою, але хто ж має на то час?:) Так що і звичайна ложка непогано підійде.
Перед подачею злегка притрусіть солодкою паприкою. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар