понеділок, 21 грудня 2015 р.

Закуска з пепероні по-італійськи

Ця закуска є такою собі альтернативою звичайному салату капрезе, а для смаку я додала ще по кружальцю пепероні. В результаті виходять цікаві канапе, які чудово виглядатимуть на столі. Замість звичайних зубочисток ви можете використовувати спеціальні шпажки, але я не раджу змінювати послідовність нанизування, щоб страва виглядала яскраво і її було зручно їсти.

Інгредієнти:


Для закуски

24 кільки бебі моцарелли
24 листочки свіжого базиліку
24 кружяльця пепероні
24 помідорки чері
24 зубочистки

Для базилікової заправки

1/3 чашки оливкової олії
1 ст.л. бальзамічного оцту
¼ ч.л. часникового порошку
1 подрібнена зелена цибулька
6 подрібнених листочків базиліку
Сіль та перець

Спосіб приготування:

Приготуйте заправку. Для цього до банки складіть усі інгредієнти та ретельно перемішайте. Поставте до холодильнику на годину, щоб усі смаки поєднались та розкрились.
Для приготування закуски спочатку нанижіть кульки моцарели, потім - складені в чотири рази кружальця пепероні, потім листочки базиліку і в кінці - помідорки чері.

Готову закуску викладіть на тарілку та полийте заправкою. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар