суботу, 26 грудня 2015 р.

Запечений камамбер з тим’яном та часником

Не хочете медового брі? Приготуйте часниковий камамбер:) Суть та ж сама, але смак діаметрально протилежний, але від того аж ніяк не гірший. Особисто я люблю цю страву за те, що окрім камамберу, вам не знадобляться якісь особливі інгредієнти, а готується вона всього 20 хвилин. Це робить її ідеальною не лише для святкового столу, але й у тих випадках, коли до вас несподівано завітали гості:)

Інгредієнти:

1 головка сиру камамбер (зазвичай в упаковці по 226 г)
1 зубок часнику
1 гілочка свіжого тим’яну
2 ст.л. оливкової олії

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180С. Дістаньте сир з упаковки та перекладіть до жаротривкої посуди. По верхньому шару плісняви зробіть надрізи сіткою.
Часник наріжте максимально тонкими слайсами, а з тим’яну зніміть листочки. Покладіть часник та тим’ян на сир та легко збризніть оливковою олією.
Доставте камамбер до духовки та випікайте протягом 20 хвилин. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар