Це досить
оригінальна страва, яка стане при нагоді і для повсякденної вечері або обіду,
так і для святкового столу. Рибні рулети з начинкою з солонуватої фети, ніжного
творогу та запашного шпинату не залишать байдужими навіть найвибагливіших
гурманів. Незважаючи на невелику кількість сухарів, начинка не буде надто сухою,
а страва - не втратить своєї дієтичності та користі. Особисто я люблю подавати
ці рулети зі звичайним зеленим салатом та рисом, але ви можете обирати гарніри
на свій смак.
Інгредієнти:
4-6 філе тилапії
1 яйце
½ чашки творогу
½ чашки фети
½ чашки мелених
сухарів
1 чашки листків
шпинату
1 великий лимон
Сіль, перець, тим’ян
Спосіб приготування:
Розігрійте
духовку до 180С. Злегка змастіть деко оливковою олією. Рибу ретельно помийте,
обсушіть паперовим рушником, та приправте сіллю та перцем з обох боків.
У мисці змішайте
яйце, творог, фету, сухарі, дрібно порізаний шпинат. Скуштуйте та виправте на
сіль та перець і додайте тим’ян. Розділіть начинку порівну по кількості
філе і викладіть на найширшу частину риби. Обережно згорніть рулети та
зафіксуйте кінці зубочистками.
Викладіть рулети
на деко місцем з’єднання
вниз. З лимона стрічками зніміть цедру та викладіть поміж рулетами, а соком
полийте рибу. Накрийте рулети фольгою та запікайте протягом 25 хвилин.
Готові рулети
викладіть на тарілку та прикрасьте свіжою зеленню. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар