середу, 9 грудня 2015 р.

Рибні рулетики з фетою та шпинатом

Це досить оригінальна страва, яка стане при нагоді і для повсякденної вечері або обіду, так і для святкового столу. Рибні рулети з начинкою з солонуватої фети, ніжного творогу та запашного шпинату не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів. Незважаючи на невелику кількість сухарів, начинка не буде надто сухою, а страва - не втратить своєї дієтичності та користі. Особисто я люблю подавати ці рулети зі звичайним зеленим салатом та рисом, але ви можете обирати гарніри на свій смак.

Інгредієнти:

4-6 філе тилапії
1 яйце
½ чашки творогу
½ чашки фети
½ чашки мелених сухарів
1 чашки листків шпинату
1 великий лимон
Сіль, перець, тимян

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180С. Злегка змастіть деко оливковою олією. Рибу ретельно помийте, обсушіть паперовим рушником, та приправте сіллю та перцем з обох боків.
У мисці змішайте яйце, творог, фету, сухарі, дрібно порізаний шпинат. Скуштуйте та виправте на сіль та перець і додайте тимян. Розділіть начинку порівну по кількості філе і викладіть на найширшу частину риби. Обережно згорніть рулети та зафіксуйте кінці зубочистками.
Викладіть рулети на деко місцем з’єднання вниз. З лимона стрічками зніміть цедру та викладіть поміж рулетами, а соком полийте рибу. Накрийте рулети фольгою та запікайте протягом 25 хвилин.

Готові рулети викладіть на тарілку та прикрасьте свіжою зеленню. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар