понеділок, 28 грудня 2015 р.

Запечені овочі без олії

Як це часто буває з гарнірами - усім не догодиш. Завжди знаходиться той, хто на дієті, дотримується посту чи просто любить покапризувати (привіт свекрухам!:)) Для таких капризуль я раджу приготувати запечені овочі за цим рецептом, оскільки вони не лише оригінально виглядають та є смачними, але й цілком дієтичні, тому що для їх приготування ми не використаємо ні краплі масла чи олії.

Інгредієнти:

2 червоних солодких перці
2 морквини
2 солодких жовтих перці
1 цукіні
100 г броколі
200 г червоної цибулі
1 ст.л. сушеного тим’яну
Бальзамічний оцет

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 200С.
Броколі розберіть на суцвіття, овочі поріжте на шматки.
Викладіть овочі на деко у такому порядку: червоний перець, морква, жовтий перець, броколі, цукіні, цибуля. Приправте тим’яном та бальзамічним оцтом. Запікайте до готовності овочів, близько 25 хвилин.
Перед подачею можете овочі перемішати, або викласти так, як є. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар