Інгредієнти:
1 середня цвітна капустина¼ чашки молока
1 ст.л. оливкової олії
2 зубки часнику
Сіль та перець
Спосіб приготування:
Закип'ятіть велику каструлю підсоленої води. Капусту розберіть на суцвіття і варіть 10 хвилин. Злийте воду.На пательні розігрійте оливкову олію та обсмажте подрібнений часник доки він не стане золотим, близько хвилини. Зніміть з вогню.
Розтовчіть капусту товкачем, а якщо хочете надати їй кремову текстуру - збийте блендером. Коли капуста розтовчена - додайте молоко. Вливайте його потроху, доки не отримаєте бажану консистенцію. Приправте сіллю та перцем і додайте часник з олією, ретельно перемішайте.
Перед подачею можна прикрасити зеленню. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар