Якщо ви плануєте
святкувати Новий Рік у невеличкій компанії, то обов’язково приготуйте страву за цим рецептом.
Відверто кажучи, я навіть не знаю як її описати, тому що це просто нереальна
смакота. Але просто уявіть, як і без того кремовий брі, після запікання
перетворюється на сирну лаву, що витікає з пліснявої скоринки і поєднується з
виноградом та горішками...
Інгредієнти:
1 головка сиру
брі (зазвичай в упаковці по 226 г), ні в якому разі не беріть шматком!
1 чашка ягід
червоного винограду
1 ст.л. меду
½ ст.л. яблучного
оцту
3 ст.л. подрібнених
волоських горіхів
Морська сіль
Спосіб приготування:
Розігрійте
духовку до 180С. Коли духовка розігрілась, дістаньте сир з упаковки та
викладіть до жаротривкої посуди. Запікайте протягом 12 хвилин.
Доки брі
запікається приготуйте топінг. До каструльки викладіть виноград, мед, оцет і
сіль та поставте на середній вогонь. Накрийте каструлю кришкою та дайте
закипіти. Варіть протягом 5 хвилин, час від часу помішуючи.
Готовий брі
перекладіть на тарілку, зверху викладіть топінг, так посипте волоськими
горіхами.
Подавайте теплим
з крекерами чи тостами. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар