Інгредієнти:
Для нагетсів
8 курячих стегенець без шкірки і кісточкиСіль та перець
2 яйця
¼ чашки молока
1 ½ чашки мелених сухарів
1 ч.л. солодкої паприки
¼ чашки рослинної олії
1 чашка борошна
2 ч.л. подрібненої петрушки
Для соусу
¼ чашки несолодкого йогурту2 ст.л. меду
По 1 ст.л. звичайної та діжонської гірчиці
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180С. Застеліть деко пергаментом.Для приготування соусу просто змішайте йогурт, мед, гірчицю і поставте до холодильнику.
Розріжте стегенця на кілька шматків. Я, зазвичай, розрізаю на 4. Приправте сіллю та перцем.
У одній мисці збийте яйця з молоком, у другій - змішайте сухарі та олію, приправте сіллю, перцем та паприкою, у третю висипте борошно.
Кожен шматочок курки спочатку занурте у борошно, потім у яєчну суміш, а у кінці - в сухарі, притискаючи їх до шматків м’яса.
Викладіть нагетси на деко і запікайте протягом 25-30 хвилин, доки скоринка не стане золотавою, а м’ясо - не приготується.
Подавайте з медово-гірчичним соусом, перед подачею - притрусіть подрібненою петрушкою. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар