суботу, 12 грудня 2015 р.

Надпроста паста з лососем

Ну а закінчити рибний тиждень я б хотіла надпростою і надсмачною пастою з лососем. Власне, я час від часу буду викладати такі рецепти, у яких все приготування зводиться фактично до того, що всі інгредієнти ви кладете до каструлі, накриваєте кришкою, ставите на вогонь і забуваєте на деякий час. А коли згадуєте, то виявляється, що страва вже готова і не треба окремо варити соус, пасту і рибу... Так, я люблю час від часу готувати по таким от лінивим рецептам:)

Інгредієнти:

350 г пасти лінгвіні. Це та, шо за довжиною схожа на спагетті, але пласка як локшина. Нічого страшного не станеться, якщо ви візьмете спагетті, але обирайте не тонесенькі, а більш товсті
3 чашки води
1 уп. кокосового молока
2 зубки часнику
1 цибулина
15 помідорок чері
1 червоний солодкий перець
300 г філе лосося
2-3 ст.л. карі
1 лавровий листок
По пучку петрушки та кінзи
1 ст.л. цукру
Сіль та перець

Спосіб приготування:

Перець та цибулю наріжте тонкими смужками, часник - подрібніть, помідори - розріжте навпіл. Усі інгредієнти, окрім пасти, покладіть до каструлі, накрийте кришкою та доведіть до кипіння на малому вогні. Додайте пасту, знову нарийте кришкою та готуйте доки паста не стане al dente (час приготування дивіться на упаковці (приблизно 10-13 хвилин).
Перед подачею дістаньте пучки зелені та лавровий лист, а лосось розділіть виделкою. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар