понеділок, 18 січня 2016 р.

Вівсянка у мультиварці з яблуками та корицею

Це один з найкращих рецептів у тому випадку, коли зранку у вас зовсім немає часу на приготування сніданку, або коли до вас приїхали гості і вранці вам доведеться годувати чималу компанію. Ну а про те, як приємно прокидатись, коли квартира наповнилась ароматами кориці та яблук я й казати не буду:)До речі, під час приготування коло стінок утворюється скоринка, за яку у нас влаштовуються справжні баталії, бо вона надзвичайно смачна:)

Інгредієнти:

2 яблука
1 ½ чашки молока
1 ½ чашки води
1 чашка вівсяних пластівців
2 ст.л. коричневого цукру (можна замінити на звичайний цукор або навіть мед)
1 ½ ст.л. вершкового масла
½ ч.л. кориці
1 ст.л. насіння льону (опціонально)
¼ ч.л. солі
Також можна додати подрібнені горіхи, родзинки або будь-які інші смаколики

Спосіб приготування:

Яблука помийте, зніміть шкірку та вийміть серцевину і наріжте середнім кубиком (приблизно 5х5 мм). Змастіть чашу мультиварки невеликою кількістю масла. До чаші вилийте молоко та воду, всипте вівсянку та льон, додайте посічене масло, яблука та спеції. Ретельно перемішайте та поставте у режим «підігрів» на 6-7 годин.
Перед подачею посипте горіхами та родзинками. Смачного!




Немає коментарів:

Дописати коментар