четвер, 14 січня 2016 р.

Яблучно-горіховий салат

Готувати зимою салати зі свіжих овочів це не лише досить дорого, але й далеко не завжди смачно, оскільки ті огірки та помідори, що зараз лежать на полицях супермаркетів може й мають непоганий вигляд, але зовсім не мають смаку. Що ж робити, коли так хочется похрумтіти чимось свіженьким? Вихід є:) Я хочу запропонувати вам цей цікавий салат, що складається з простих інгредієнтів і має чудовий смак а також безліч вітамінів, що особливо важливо у зимовий період.

Інгредієнти:

Для заправки

½ ч.л. меду
2 ст.л. яблучного оцту
3 ст.л. оливкової олії
¼ ч.л. солі
1/3 ч.л. перцю

Для салату

200 грамів салатного листя (можна використовувати вже готовий мікс)
2 середніх яблука
1 велике стебло селери
½ маленької цибулинки
50 г волоських горіхів

Спосіб приготування:

Приготуйте заправку. Для цього перекладіть усі інгредієнти до миски і ретельно перемішайте. Прослідкуйте за тим, щоб мед розчинився.
Підготуйте овочі: листя салату подрібніть, з яблук витягніть серцевину та наріжте тоненькими скибочками. Так само наріжте селеру та цибулю. Горіхи обсмажте та злегка посічіть.
Перекладіть овочі до миски, перед подачею полийте заправкою. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар