суботу, 23 січня 2016 р.

Вівсянка з кокосовим молоком та бананами

Закінчуючи тему сніданків я не можу не згадати ще один рецепт вівсянки, який є одним з моїх найулюбленіших. Чудове поєднання смаків банану, кокосового молока та спецій, що входять до складу цієї вівсянки, дарують не лише гарний настрій, але й відчуття насичення, що особливо актуально у ті дні, коли на обід не вистачає часу.

Інгредієнти:

50 г вівсяних пластівців
150 мл кокосового молока
150 мл звичайного молока
½ ст.л. вершкового масла
1 банан
2 ст.л. коричневого цукру
1 ст.л. меду
½ ч.л. кориці

Спосіб приготування:

Змішайте у каструлі вівсяні пластівці, кокосове і звичайне молоко і готуйте на помірному вогні протягом 5 хвилин, час від часу помішуючи. За бажанням ви можете зробити вівсянку більш рідкою, просто додавши молоко, або більш густою, збільшивши час приготування.
Доки вівсянка готується розтопіть масло у пательні, викладіть нарізані кружальцями банани, цукор, мед та корицю. Готуйте на середньому вогні 2-3 хвилини, не забуваючи помішувати так, щоб банани просмажились з обох боків та були повністю покриті сиропом.
Перед подачею полийте вівсянку сиропом з бананами. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар