Інгредієнти:
1 мускатний гарбуз, той, що за формою схожий на грушу1 ріпчаста цибулина
2 зубки часнику
1 ст.л. оливкової олії
2 чашки води
2 чашки молока
½ ч.л. кумину
½ ч.л. перцю чилі
1 ст.л. яблучного оцту
Сіль та перець
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 200С. Гарбуз почистіть від шкірки, розріжте вздовж і витягніть насіння. Розріжте гарбуз на кілька частин і викладіть на деко.Поруч покладіть почищену та розрізану навпіл цибулину і часник. Збризніть все олією і запікайте протягом 15 хвилин або трохи більше до м’якості.
Перекладіть овочі у блендер, додайте молоко і збийте до консистенції пюре. Перелийте у каструлю, додайте кип’ячену воду і спеції. Прогрійте до бажаної температури на середньому вогні, час від часу помішуючи.
Перед подачею можете прикрасити зеленню. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар