Для багатьох
фаршировані перці - то зовсім не сніданкова страва. Але якщо вже так трапилось,
що вранці у вас є трохи часу, то приготуйте перці за цим рецептом і ви
отримаєте смачну та поживну страву, що неодмінно сподобається вам і вашим
близьким. А найкращим є те, що усі необхідні складові напевне є у вашому
холодильнику, якщо ви слідкуєте за своїм харчуванням:)
Інгредієнти:
2 великих солодких
перці будь-якого кольору
4 яйця
1 чашка
подрібнених шампіньйонів
1 чашка суцвіть
броколі
Сіль та перець
Спосіб приготування:
Розігрійте
духовку до 180С.
Розбийте яйця у
велику миску. Додайте гриби, броколі, сіль та перець і ретельно перемішайте.
Солодкі перці
розріжте навпіл і витягніть зернята. Влийте яєчно-овочеву суміш у перці до
половини, бо під час запікання перці трохи зменшаться.
Перекладіть перці
на деко, поставте у духовку і запікайте протягом 30-35 хвилин.
Перед подачею
можна присипати сиром або зеленню. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар