середу, 20 січня 2016 р.

Сніданкові фаршировані перці

Для багатьох фаршировані перці - то зовсім не сніданкова страва. Але якщо вже так трапилось, що вранці у вас є трохи часу, то приготуйте перці за цим рецептом і ви отримаєте смачну та поживну страву, що неодмінно сподобається вам і вашим близьким. А найкращим є те, що усі необхідні складові напевне є у вашому холодильнику, якщо ви слідкуєте за своїм харчуванням:)

Інгредієнти:

2 великих солодких перці будь-якого кольору
4 яйця
1 чашка подрібнених шампіньйонів
1 чашка суцвіть броколі
Сіль та перець

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до  180С.
Розбийте яйця у велику миску. Додайте гриби, броколі, сіль та перець і ретельно перемішайте.
Солодкі перці розріжте навпіл і витягніть зернята. Влийте яєчно-овочеву суміш у перці до половини, бо під час запікання перці трохи зменшаться.
Перекладіть перці на деко, поставте у духовку і запікайте протягом 30-35 хвилин.

Перед подачею можна присипати сиром або зеленню. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар