Інгредієнти:
1 ст.л. оливкової олії1 маленька червона цибулина
500 г зеленої квасолі (можна замороженої)
1 велика морквина
1 червоний солодкий перець
1 банка кокосового молока
3 ст.л. карі
3 філе тилапії
1 зелена цибулина
1 лайм
Сіль, перець та подрібнена кінза
Спосіб приготування:
Розігрійте оливкову олію у великій та глибокій пательні на середньому вогні. Обсмажте подрібнену червону цибулю до м’якості, додайте розморожену або свіжу зелену квасолю і готуйте протягом 5 хвилин. Додайте нарізану середнім кубиком моркву та червоний солодкий перець, перемішайте та тушкуйте до м’якості.Додайте карі та кокосове молоко, розмішуйте доки все гарненько не перемішається і готуйте ще 5 хвилин. Додайте нарізану на порційні шматки тилапію і трохи занурте її у овочево-кокосову суміш. Готуйте ще 5-6 хвилин до готовності риби. Додайте сіль та перець.
Подавайте разом зі скибочкою лайму і рисом, або як окрему страву. Перед подачею посипте подрібненою кінзою і зеленою цибулькою. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар