понеділок, 11 січня 2016 р.

Мінестроне у мультиварці

Відомо, що після суто овочевого супу чоловік з 99% вірогідністю попросить ще чогось. Але не після цього мінестроне. Незважаючи на те, що м’яса у ньому немає, він надзвичайно поживний за рахунок великої кількості овочів, бобових та пасти. Звичайно, мінестроне вважається весняним супом і готується зі свіжих овочів, для цього рецепту непогано підійдуть і заморожені. До речі, якщо ви ще не купили таке диво науково-технічного прогресу як мультиварка, просто приготуйте цей суп у каструлі з товстим дном на маленькому вогні.

Інгредієнти:

1 ріпчаста цибулина
2 маленькі морквини
2 стебла селери
4 зубки часнику
1 ½ чашки зеленої квасолі (можна замороженої)
1 велика банка помідорів у власному соці
6 чашок овочевого бульйону
1 банка червоної квасолі
1 банка білої квасолі
1 маленький цукіні
½ чашки пасти (з твердих сортів пшениці)
1 чашка подрібненого шпинату
2 лаврових листки
1 ч.л. сушеного орегано
1 ч.л. сушеного базиліку
½ ч.л. сушеного розмарину
¼ ч.л. перцю чилі
Сіль та перець

Спосіб приготування:

Підготуйте овочі: моркву та селеру наріжте на шматочки, цибулю та часник подрібніть. Зелену квасолю розморозьте. Викладіть цибулю, моркву, селеру, часник, зелену квасолю, консервовані помідори, бульйон та консервовану квасолю до мультиварки. Додайте спеції, крім солі та перцю. Оберіть програму «тушкування» і поставте таймер на 3 години.
За 30 хвилин до кінця приготування додайте нарізаний середнім кубиком цукіні, пасту та шпинат. Продовжуйте варити до готовності пасти. Додайте сіль та перець за смаком та видаліть лаврові листки.

Подавайте у підігрітих мисочках, можете присипати тертим пармезаном. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар