Інгредієнти:
1 ст.л. оливкової олії1 зубок часнику
500 г яловичини
1 ріпчаста цибулина
2 маленьких картоплини
2 стебла селери
2 морквини
3 помідори
1 банка консервованих томатів у власному соці
500 мл томатного соусу
1 чашка води
1 ст.л. бальзамічного оцту
1-2 ч.л. перцю чилі
Сіль та перець
Спосіб приготування:
У великій каструлі з товстим дном розігрійте оливкову олію. Покладіть подрібнену цибулину та обсмажуйте протягом 2 хвилин на середньому вогні. Додайте подрібнений часник та обсмажуйте ще 1 хвилину. Яловичину наріжте середнім кубиком та обсмажуйте до золотавої скоринки. Злийте зайвий жир.Картоплю, моркву та селеру наріжте також середнім кубиком, покладіть до каструлі і одразу ж додайте консервовані томати, соус та воду. Доведіть до кипіння і додайте бальзамічний оцет, чилі, сіль та перець. Помідори почистіть від шкірки, наріжте скибками і також додайте до супу.
Зменшіть вогонь до мінімального і варіть протягом 30 хвилин, час від часу помішуючи.
Перед подачею можете прикрасити свіжим базиліком. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар