суботу, 23 січня 2016 р.

Сніданкові рулети з омлетом

Омлетні рулети і рулети з омлетом - то цілком різні речі:) І якщо у першому рецепті я намагалась зробити страву максимально простою, то тут вже настав час ретельно перетрусити холодильник і використати все, що знайдете. Сміливо поєднуйте залишки сирів, мясних продуктів, птиці та навіть риби, овочі... словом все, що знайдете. Вибирайте і готуйте:)

Інгредієнти:

1 яйце
1 ч.л. молока
Сіль та перець
1 тортилья (бажано, щоб вона була того ж розміру, або трохи більша за пательню, на якій ви будете смажити омлет)
Будь-які наповнювачі. Особисто я люблю хумус та салатний мікс.

Спосіб приготування:

У мисці збийте яйце з молоком. Тортилью викладіть на тарілку та посипте натертим сиром, якщо ви його використовуєте.
Налийте трішечки олії у пательню та старанно прогрійте. Обережно влийте яєчну суміш так, щоб вийшов млинець. Приправте сіллю та перцем та обсмажуйте під кришкою до готовності.
Використовуючи широку лопатку зніміть омлет на посипану сиром тортилью. Викладіть наповнення, що ви вибрали і обережно згорніть у рулет.

Перед подачею розріжте рулет навпіл по діагоналі. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар