суботу, 16 січня 2016 р.

Сніданок по-середземноморськи

Серед величезної кількості різноманітних корисних сніданків 99% так чи інакше містять вівсянку. І чудово, якщо ви, так само як і я, обожнюєте вівсянку, а якщо ні? Вихід є. Корисні і смачні тортильї з яйцем, овочами, сиром та хумусом. Кожен з цих складників є смачним і сам по собі, а якщо скласти їх разом, то виходить просто надзвичайно смачно! Спробуйте, і вам неодмінно сподобається.

Інгредієнти:

4 тортильї (знаю, це зовсім не по-середземноморськи, але для автентичності можете взяти тортильї не з кукурудзяного борошна, а з пшеничного)
½ чашки хумусу
½ чашки нарізаного кубиком червоного солодкого перцю
½ чашки подрібненої зеленої цибулі
8 збитих яєць
½ чашки молока
½ ч.л. часникового порошку
½ ч.л. сушеного орегано
½ чашки порізаного на шматочки огірка
½ чашки нарізаних кубиком помідорів
¼ чашки фети, покришити

Спосіб приготування:

У велику пательню викладіть червоний перець і готуйте на середньому вогні протягом 2-3 хвилин до м’якості. Яйця змішайте з молоком, часниковим порошком, орегано та зеленою цибулею та вилийте до перцю. Готуйте постійно помішуючи до готовності яєць. Власе, ви маєте приготувати яєчню-бовтанку, або англійською «scrambled eggs».
Кожну тортилью змастіть хумусом, викладіть кілька ложок яєчні, присипте подрібненим огірком, помідорами та фетою. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар