Інгредієнти:
4 тортильї (знаю, це зовсім не по-середземноморськи, але для автентичності можете взяти тортильї не з кукурудзяного борошна, а з пшеничного)½ чашки хумусу
½ чашки нарізаного кубиком червоного солодкого перцю
½ чашки подрібненої зеленої цибулі
8 збитих яєць
½ чашки молока
½ ч.л. часникового порошку
½ ч.л. сушеного орегано
½ чашки порізаного на шматочки огірка
½ чашки нарізаних кубиком помідорів
¼ чашки фети, покришити
Спосіб приготування:
У велику пательню викладіть червоний перець і готуйте на середньому вогні протягом 2-3 хвилин до м’якості. Яйця змішайте з молоком, часниковим порошком, орегано та зеленою цибулею та вилийте до перцю. Готуйте постійно помішуючи до готовності яєць. Власе, ви маєте приготувати яєчню-бовтанку, або англійською «scrambled eggs».Кожну тортилью змастіть хумусом, викладіть кілька ложок яєчні, присипте подрібненим огірком, помідорами та фетою. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар