Інгредієнти:
2 великих яйцяДрібка солі
2 ст.л. подрібненої зеленої цибулі
2-3 ст.л. соусу песто
50 г фети
Жменя листків салату або салатного міксу
Спосіб приготування:
За допомогою виделки збийте яйця у мисці. Окремо наголошую на тому, що збивати потрібно дуже ретельно, оскільки від цього залежить наскільки рівномірно потім суміш розподілиться по пательні.Візьміть ваше найбільшу за діаметром пательню та прогрійте її на середньому вогні. Влийте яєчну суміш та рівномірно розподіліть її по всій пательні. Посипте зеленою цибулькою і дайте «схопитись». Проведіть лопаткою під омлетом і зніміть омлет з пательні на дошку.
Змастіть омлет песто, притрусіть фетою та розподіліть листочки салату. Згорніть рулет.
Перед подачею розріжте омлет навпіл по діагоналі, щоб було видно начинку. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар