вівторок, 19 січня 2016 р.

Омлетні рулети

У загальному розумінні омлет - це збиті з молоком яйця, що обсмажуються на пательні, потім на них викладають начинку, складають навпіл і подають. Але я хотіла піти дещо іншим шляхом і не просто складати омлети навпіл, а спробувати сформувати рулет. І чим тонші були мої омлети, тим менше начинки я додавала. І ось нарешті я дійшла до цього варіанту який, на мою думку, є ідеальною комбінацією яєць та начинки, як з точки зору поєднання смаків та текстур, так і з точки зору кількості. Маю надію, що ці омлетні рулети сподобаються і вам.

Інгредієнти:

2 великих яйця
Дрібка солі
2 ст.л. подрібненої зеленої цибулі
2-3 ст.л. соусу песто
50 г фети
Жменя листків салату або салатного міксу

Спосіб приготування:

За допомогою виделки збийте яйця у мисці. Окремо наголошую на тому, що збивати потрібно дуже ретельно, оскільки від цього залежить наскільки рівномірно потім суміш розподілиться по пательні.
Візьміть ваше найбільшу за діаметром пательню та прогрійте її на середньому вогні. Влийте яєчну суміш та рівномірно розподіліть її по всій пательні. Посипте зеленою цибулькою і дайте «схопитись». Проведіть лопаткою під омлетом і зніміть омлет з пательні на дошку.
Змастіть омлет песто, притрусіть фетою та розподіліть листочки салату. Згорніть рулет.
Перед подачею розріжте омлет навпіл по діагоналі, щоб було видно начинку. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар