А хто на Різдво
не наївся горіхів та маку? Кому не вистачило? Нє, знову кутю ми готувати не
будемо, а приготуємо цікавий салат. Знаєте, до горіхів, зернят та усіляких
сухофруктів в салатах я вже біль-менш звикла. І от як тільки мені починає
здаватися, що чимось здивувати мене вже просто неможливо, БАЦ! І на тобі,
сонечко, макову заправку. Отже, якщо ви любите дійсно дивувати своїх близьких,
сміливо готуйте цей надпростий салат.
Інгредієнти:
500 г салатного
листя. Сміливо беріть будь-яке і комбінуйте.
1 чашка
покришеної фети
½ чашки
подрібненої червоної цибулі
¾ чашка сушеної
вишні або журавлини
1 чашка
обсмажених волоських горіхів
2/3 чашки оливкової олії
¼ чашки лимонного соку
2 ст.л. маку
1 ч.л. цукру
Сіль та перець
Спосіб приготування:
Викладіть салатне листя у велику миску. На листя викладіть шар покришеної
фети, подрібненої цибулі, сушених ягід та обсмажених горіхів.
У мисочці змішайте олію, цукор, мак, сік лимону, сіль та перець. Ретельно
перемішайте доки цукор та сіль не розчиняться.
Полийте салат перед подачею, а перемішувати краще у самій тарілці.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар