Інгредієнти:
250 г чорного шоколадуНабір сушених фруктів, ягід, зернят та горіхів. Особисто я беру сушену журавлину, годжі, манго, ананаси, чорницю, а також волоські горіхи, фісташки, мигдаль і таке інше.
Спосіб приготування:
Застеліть дощечку або деко фольгою або пергаментом.Шоколад розламайте на шматочки і розтопіть. Особисто я роблю це у мікрохвильовці: ставлю на 60 секунд, перемішую, а потім ще на 30. Якщо і після того шоколад не розтопився повністю - ставлю ще на 10 секунд. Обережно, не дайте йому пригоріти!
За допомогою столової ложки викладіть шоколад на пергамент. Дайте шоколаду самостійно стікати з ложки і набувати біль-менш круглої форми. Щойно «наливши» один пляцок одразу ж посипайте його корисними додатками.
Залиште застигати при кімнатній температурі, бо після холодильнику може бути складно відділити медальйони від фольги чи пергаменту.
Готові медальйони одразу ж подавайте. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар