вівторок, 12 січня 2016 р.

Шоколадні медальйони

Ну і як же без солодкого? Звичайно, під час детоксу треба докласти максимальних зусиль і відмовитись від тортиків, тістечок і цукерок. Але зовсім відмовлятись від солодкого не варто, бо всі знають як гарно шоколад підіймає настрій. А якщо той шоколад доповнити різними сухофруктами та горішками, то вийде не лише корисно, а ще й смачно.

Інгредієнти:

250 г чорного шоколаду
Набір сушених фруктів, ягід, зернят та горіхів. Особисто я беру сушену журавлину, годжі, манго, ананаси, чорницю, а також волоські горіхи, фісташки, мигдаль і таке інше.

Спосіб приготування:

Застеліть дощечку або деко фольгою або пергаментом.
Шоколад розламайте на шматочки і розтопіть. Особисто я роблю це у мікрохвильовці: ставлю на 60 секунд, перемішую, а потім ще на 30. Якщо і після того шоколад не розтопився повністю - ставлю ще на 10 секунд. Обережно, не дайте йому пригоріти!
За допомогою столової ложки викладіть шоколад на пергамент. Дайте шоколаду самостійно стікати з ложки і набувати біль-менш круглої форми. Щойно «наливши» один пляцок одразу ж посипайте його корисними додатками.
Залиште застигати при кімнатній температурі, бо після холодильнику може бути складно відділити медальйони від фольги чи пергаменту.
Готові медальйони одразу ж подавайте. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар