пʼятницю, 22 січня 2016 р.

Вівсянка «морквяний кекс»

Вівсянка, приготована за цим рецептом, не лише смачна, але й містить достатньо вітамінів, клітковини, мінералів та протеїнів, а ще не дає того ефекту «розбитості», як то часом буває, якщо на сніданок з’їсти звичайний морквяний кекс. Ну а оскільки моркву навіть зимою купити не є проблемою, то сміливо готуємо вівсянку за цим рецептом!

Інгредієнти:

1 маленька морквина, натерти
1 чашка гарячої води
1/3 вівсяних пластівців «екстра»
1 ст.л. родзинок
2 ст.л. посічених волоських горіхів
½ ч.л. кориці
По дрібці кориці, мускатного горіху, меленого імбиру, солі
1 ст.л. меду
½ ч.л. ванільного екстракту
1-2 ст.л. вершків або кокосового молока

Спосіб приготування:

Покладіть натерту моркву та воду до каструлі. Дайте закипіти на середньому возні і варіть протягом 3 хвилин, час від часу помішуючи.
Додайте вівсянку, родзинки, 1 ложку горіхів та спеції. Ретельно перемішайте та готуйте, доки вівсянка не вбере у себе вологу (близько 1-2 хвилин). Зніміть з вогню та додайте мед і ваніль.
Перед подачею полийте вершками або кокосовим молоком та прикрасьте горіхами. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар