пʼятницю, 22 січня 2016 р.

Запечені помідори з яйцями

Ще один варіант порціонної подачі яєць. Ну так, я вважаю, що так воно краще виглядає, ніж підсмажена на величезній пательні одна яєчня на всіх. У кожного ж свої слабкості:) До речі, якщо взяти невеличкі помідори і наповнити їх збитими яйцями, або перепелиними, то після запікання їх можна буде порізати та викласти на канапки. Власне, цей спосіб я більш детально опишу у цьому рецепті.

Інгредієнти:

3 невеличких помідори
6 перепелиних яєць
Сіль та перець
Свіжа зелень
Підсмажений хліб

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 220С.
З помідорів обережно зріжте верхню частину і за допомогою ложки вийміть середину. Яйця обережно розбийте по два на кожен помідор. Приправте сіллю та перцем.
Обережно викладіть помідори на деко, поставте у духовку і запікайте протягом 6-7 хвилин, ящко ви любите яйця на м’яко, і 8-10 хвилин, якщо на твердо. Дістаньте готову страву з духовки і посипте свіжою зеленню.

Можете подавати цілими, а можете розрізати на кілька частин і викласти на хліб. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар