Ще один варіант
порціонної подачі яєць. Ну так, я вважаю, що так воно краще виглядає, ніж
підсмажена на величезній пательні одна яєчня на всіх. У кожного ж свої
слабкості:) До речі, якщо взяти невеличкі помідори і наповнити їх збитими
яйцями, або перепелиними, то після запікання їх можна буде порізати та викласти
на канапки. Власне, цей спосіб я більш детально опишу у цьому рецепті.
Інгредієнти:
3 невеличких
помідори
6 перепелиних
яєць
Сіль та перець
Свіжа зелень
Підсмажений хліб
Спосіб приготування:
Розігрійте
духовку до 220С.
З помідорів
обережно зріжте верхню частину і за допомогою ложки вийміть середину. Яйця
обережно розбийте по два на кожен помідор. Приправте сіллю та перцем.
Обережно
викладіть помідори на деко, поставте у духовку і запікайте протягом 6-7 хвилин,
ящко ви любите яйця на м’яко,
і 8-10 хвилин, якщо на твердо. Дістаньте готову страву з духовки і посипте свіжою зеленню.
Можете подавати
цілими, а можете розрізати на кілька частин і викласти на хліб. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар