Інгредієнти:
Для салату
½ чашки волоських горіхів½ чашки гарбузового насіння
2 ст.л. меду
Сіль
3-4 чашки салатного міксу
3-4 хурми, порізати скибками
2 мандарини, почистити
¾ чашки сушеної журавлини
250 г моцарелли
Для заправки
¼ чашки гранатового або журавлинового соку¼ чашки бальзамічного оцту
1 ст.л. лимонного соку
1/3 чашки оливкової олії
Сіль та перець
Спосіб приготування:
У пательню покладіть горіхи та насіння, полийте медом і готуйте на середньому вогні протягом 5-6 хвилин, доки суміш не карамелізується. Перекладіть суміш до тарілки, посипте сіллю (бажано використовувати морську, з великими кристалами) і дайте охолонути.У велику миску покладіть мікс салату, хурму, мандарини і журавлину. Додайте розділену на шари (ніби порвану) моцареллу, посипте карамелізованними горіхами та насінням.
У маленькій мисці змішайте інгредієнти для заправки.
Перед подачею полийте салат заправкою або подавайте окремо. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар