Інгредієнти:
½ необсмажених кеш’ю, замочених на ніч у воді1 ст.л. рисового оцту
3-4 цукіні
2 морквини
1 огірок
4 середні редиски
1 авокадо
1 пучок кінзи
Спосіб приготування:
Злийте воду з кеш’ю і перекладіть горіхи до комбайну. Подрібніть кеш’ю до стану пасти, і потрошку додавайте рисовий оцет. Вважайте, щоб паста не вийшла занадто кислою. Якщо паста виходить занадто сухою - додайте трошки води.Цукіні обріжте з обох країв і, за допомогою ножа для чищення овочів, наріжте їх на довгі тонкі стрічки. На один край цукіні викладіть чайну ложку пасти з кеш’ю.
Підготуйте овочі: моркву та огірок наріжте довгими, але тонкими брусочками, а редис - майже прозорими слайсами. Кінзу розділіть на окремі гілочки, а авокадо - як на суші-ролли. Власе, набір овочів може бути й іншим, залежить від вашого смаку на вмісту холодильнику:)
На горіхову пасту покладіть трошки овочів так, щоб з однієї сторони вони були на одному рівні з цукіні, а з іншої - трошки виступали. Сформуйте рулети з цукіні.
Закріпити рулети можна зубочистками або шпажками. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар