четвер, 10 грудня 2015 р.

Суперпростий рецепт рибки з томатами

Я раджу цей рецепт взяти до уваги тим хазяйкам, які готують рибу вперше і ще не надто добре знають усі тонкощі приготування. Власне, цей рецепт настільки простий, що я витрачу більше часу на його написання, ніж ви на його приготування. Отже, не буду довго описувати, давайте краще готувати.

Інгредієнти:

2 ст.л. оливкової олії
4 філе сібасу або хеку
Сіль та перець
1 середня ріпчаста цибулина
500 г помідорів (краще чері)
2 ст.л. подрібненої петрушки

Спосіб приготування:

На великому вогні розігрійте на пательні оливкову олію. Рибу обсушіть, приправте сіллю та перцем та викладіть на пательню. Обсмажуйте рибу з однієї сторони до скоринки, близько 4-7 хвилин і зніміть з пательні. На ту ж саму пательню викладіть нарізану півкільцями цибулю, посоліть та поперчіть, та обсмажуйте до м’якості протягом 4 хвилин. Додайте нарізані томати (якщо у вас чері, то достатньо просто розрізати навпіл), накрийте кришкою, так обсмажуйте поки помідори не пустять сік, близько 8 хвилин. Потім на пательню викладіть рибку, обсмаженою стороною догори і готуйте до готовності риби, протягом 4-7 хвилин.

Перед подачею посипте рибку свіжою петрушкою. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар