Я раджу цей рецепт взяти до уваги тим хазяйкам, які готують рибу вперше і
ще не надто добре знають усі тонкощі приготування. Власне, цей рецепт настільки
простий, що я витрачу більше часу на його написання, ніж ви на його
приготування. Отже, не буду довго описувати, давайте краще готувати.
Інгредієнти:
2 ст.л. оливкової олії
4 філе сібасу або хеку
Сіль та перець
1 середня ріпчаста цибулина
500 г помідорів (краще чері)
2 ст.л. подрібненої петрушки
Спосіб приготування:
На великому вогні розігрійте на пательні оливкову олію. Рибу обсушіть,
приправте сіллю та перцем та викладіть на пательню. Обсмажуйте рибу з однієї сторони
до скоринки, близько 4-7 хвилин і зніміть з пательні. На ту ж саму пательню викладіть
нарізану півкільцями цибулю, посоліть та поперчіть, та обсмажуйте до м’якості
протягом 4 хвилин. Додайте нарізані томати (якщо у вас чері, то достатньо
просто розрізати навпіл), накрийте кришкою, так обсмажуйте поки помідори не пустять
сік, близько 8 хвилин. Потім на пательню викладіть рибку, обсмаженою стороною
догори і готуйте до готовності риби, протягом 4-7 хвилин.
Перед подачею посипте рибку свіжою петрушкою. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар