вівторок, 8 грудня 2015 р.

Тилапія Велакруз

Незважаючи на дещо незвичну назву, нічого надзвичайного, окрім смаку, у цьому рецепті немає. Але смак, то вже усім смакам смак:) У мене рибу, приготовану за цім рецептом, їдять навіть ті, хто рибу взагалі зневажає. Ну а тилапія - це не тільки смачно, але й надзвичайно корисно і дієтично, так що ви можете з чистим сумлінням з’їсти все, не боючись наслідків для фігури. Але зважайте, рідні напевно на вас страшенно образяться за те, що ви не поділились такою смакотою:)

Інгредієнти:

3 ст.л. оливкової олії
2 помідори
1 червоний солодкий перець
1 середня цибулина
½ чашки томатного соусу (можете взяти той, який я вказувала у рецепті піци)
3 зубки часнику
½ чашки оливок
1 ст.л. каперсів
1 ст.л. подрібненого перцю чилі
¼ чашки білого вина
1 ст.л. орегано
Сіль та перець
4 філе тилапії

Спосіб приготування:

Підготуйте овочі: помідори наріжте скибками, солодкий перець та цибулю - тонкими слайсами, оливки - навпіл, часник - максимально дрібно.
У великій сковорідці розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Викладіть до неї помідори, солодкий перець та цибулю, приправте сіллю та перцем, накрийте кришкою та готуйте протягом 3-4 хвилин, доки овочі не стануть м’якшими.
Додайте томатний соус, часник, оливки, каперси, перець чилі та біле вино. Скуштуйте та ще раз виправте на сіль та перець, і додайте орегано. Ретельно перемішайте.
Філе тилапії викладіть на соус і трошки полийте соусом рибу. Накрийте кришкою і продовжуйте готувати на невеликому вогні ще 5-10 хвилин, до готовності філе.
Перед подачею можете прикрасити кількома листками базиліку. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар