Інгредієнти:
3 ст.л. оливкової олії2 помідори
1 червоний солодкий перець
1 середня цибулина
½ чашки томатного соусу (можете взяти той, який я вказувала у рецепті піци)
3 зубки часнику
½ чашки оливок
1 ст.л. каперсів
1 ст.л. подрібненого перцю чилі
¼ чашки білого вина
1 ст.л. орегано
Сіль та перець
4 філе тилапії
Спосіб приготування:
Підготуйте овочі: помідори наріжте скибками, солодкий перець та цибулю - тонкими слайсами, оливки - навпіл, часник - максимально дрібно.У великій сковорідці розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Викладіть до неї помідори, солодкий перець та цибулю, приправте сіллю та перцем, накрийте кришкою та готуйте протягом 3-4 хвилин, доки овочі не стануть м’якшими.
Додайте томатний соус, часник, оливки, каперси, перець чилі та біле вино. Скуштуйте та ще раз виправте на сіль та перець, і додайте орегано. Ретельно перемішайте.
Філе тилапії викладіть на соус і трошки полийте соусом рибу. Накрийте кришкою і продовжуйте готувати на невеликому вогні ще 5-10 хвилин, до готовності філе.
Перед подачею можете прикрасити кількома листками базиліку. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар