пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

Фішбургер

Кінець тижня, п’ятниця, а отже саме час побалувати себе чимось особливим. Так, підніміть руки ті, хто не любить бургери. Нікого не бачу, а значить, люблять всі:) Ні, я розумію, що зараз всі з ніжністю згадують соковиті котлетки з яловичини, хрусткий бекон, яйце з рідким жовточком...але нічого цього не буде у тому рецепті, яким я збираюсь з вами поділитись, бо у нас рибний тиждень, а отже яловичину та бекон ми обговоримо іншим разом. Але повірте мені на слово, ці фішбургери нічим на гірші за більш традиційні гамбургери.

Інгредієнти:


Для рибної котлети

2 філе тилапії розрізати навпіл, по розміру булочок
2 яйця
½ чашки борошна
½ чашки мелених сухарів
Сіль, перець та часниковий порошок

Для бургерів

4 булочки
4 шматочки сиру
Соус тартар (можете взяти з цього рецепту)
1 маленька головка салату айсберг

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180С. Деко застеліть фольгою та замастіть рослинною олією.
Борошно, збиті яйця та мелені сухарі розкладіть по окремих тарілках. Філе риби ретельно обсушіть паперовим рушником та приправте сіллю та перцем з обох боків. Занурюйте шматочки риби по черзі у борошно, яйце та сухарі, та викладіть на деко для запікання. Запікайте рибку у паніруванні протягом 15 хвилин з кожної сторони до повної готовності. Дістаньте з духовки та дайте трішки охолонути.
Булочки розріжте та підігрійте на пательні. На нижню частинку викладіть по шматочку сиру, рибу, ложку соусу тартар, та трошки подрібненого салату айсберг, накрийте верхньою частинкою булочки.

За бажанням, можете додати ще кілька шматочків свіжих огірків. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар