Інгредієнти:
700 г курячого фаршу (не переживайте, сухими не будуть:))½ чашки цибулини, ретельно подрібнити
¼ чашки подрібненої кінзи
2 зубки часнику, подрібнити
1 ст.л. подрібненого перцю чилі (без зернят)
1 ч.л. меленого кумину
1 ч.л. паприки
1/3 чашки натертого сиру «Чеддер»
Сіль та перець
4 булочки
Гуакомоле (можете приготувати за цим рецептом)
Сметана, сальса (можете приготувати за цим рецептом), нарізана кружальцями цибуля, листки салату
Спосіб приготування:
У мисці змішайте курячий фарш, цибулю, кінзу, перець чилі, кумин, паприку, сир, сіль та перець. На відміну від яловичого фаршу курячий відбивати не треба, навпаки, намагайтесь його не «забити».Сформуйте 4 котлети, котрі будуть трохи більшими за булочки, та обсмажте їх на пательні на середньому вогні протягом 5-7 хвилин з кожного богу. Пам’ятайте про те, що курка має бути повністю готовою.
На окремій пательні прогрійте булочки. Сформуйте бургери: на нижню половину булочки покладіть ложку гуакомоле або сальси, котлету, можете додати ложку сметани, листок салату та кільця цибулі. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар