пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Бургери з куркою у Італійському стилі

Особисто я люблю готувати ці бургери у тому випадку, коли мої улюблені джинси натякають на те, що було б непогано скинути кілька зайвих кіло, а смачненького хочеться. У такому випадку я використовую куряче філе для фаршу, замість майонезу - будь-який соус на основі сметани або йогурту, а замість традиційних булочок - висівковий хліб. Але якщо слідкувати за вагою Вам не потрібно - сміливо готуйте за цим рецептом і насолоджуйтесь соковитими бургерами у Італійському стилі.

Інгредієнти:


700 г курячого фаршу
30 г тертого пармезану
2 зубки часнику, подрібнити
2 ст.л. свіжого подрібненого орегано, або така ж кількість сушеного
Сіль, перець
4 скибки моцарелли
4 булочки
Майонез
Свіжий базилік
4 кружальця помідорів

Спосіб приготування:

У мисці змішайте курячий фарш, пармезан, подрібнений часник та орегано. Сформуйте 4 котлети і приправте їх сіллю та перцем. Зважайте на те, що пармезан - досить солоний сир, так що не пересоліть.
Розігрійте пательню-гриль на середньому вогні. Котлети змастіть олією та обсмажуйте протягом 3-4 хвилин з кожної сторони. За 1-2 хвилини до кінця приготування покладіть на кожну котлету по шматочку моцарелли, накрийте кришкою та дайте сиру розтанути. Зніміть котлети з пательні та дайте «відпочити»
Сформуйте бургери: розріжте булочки навпіл та трохи прогрійте на пательні, на якій щойно смажились котлети. Нижню половину булочки трошки змастіть майонезом, покладіть котлету, помідор та кілька листочків свіжого базиліку і накрийте верхньою половиною булочки. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар