вівторок, 9 лютого 2016 р.

Бургери з брі, беконом та персиковою цибулею

Якщо ви вважаєте, що бургери - то виключно «вулична» їжа, то ця страва повністю змінить ваше ставлення. М’який, кремовий сир брі, солодкувата карамелізована цибуля з персиками, хрусткий бекон... Такий бургер не соромно було б подавати й у ресторані. Тому, якщо ви хотіли б побалувати себе та своїх близьких чимось вишуканим або здивувати гостей - сміливо готуйте бургери за цим рецептом. Повірте, це надзвичайно смачно!

Інгредієнти:


Для бургерів

500 г яловичого фаршу
500 г телячого фаршу
Крапля соусу Табаско
8 шматочків бекону, обсмажити до хрумкості
4 шматочки сиру брі
4 булочки бріош


Для цибулі

1 велика цибулина, порізати тонкими кільцями
3 ст.л. вершкового масла
Дрібка червоного гострого перцю (найкраще у вигляді пластівців, а не молотого)
¼ чашки консервованих персиків
Сіль та перець

Інгредієнти:

У великій мисці змішайте яловичий та телячий фарш, табаско, сіль та перець. Ретельно відбивши фарш сформуйте 4 котлети. Прогрійте пательню-гриль на середньому вогні і обсмажте котлети по 5 хвилин з однієї сторони, а з другої обсмажте 2-3 хвилини. Покладіть на кожну котлету по шматочку сиру і залиште на хвилину, щоб сир розтанув. Зніміть котлети з пательні і дайте «відпочити».
Тим часом приготуйте цибулю. Для цього у пательні на середньому вогні розтопіть вершкове масло. Викладіть цибулю, гострий перець, сіль та перець. Обсмажуйте, помішуючи, до золотавого кольору. Додайте персики і продовжуйте готувати доки цибуля не карамелізується, близько 10-12 хвилин. Зніміть з пательні і дайте трохи охолонути.
Зберіть гамбургери: розріжте булочки навпіл, на нижню частину викладіть котлету, 2 шматочки бекону, карамелізовану цибулю і накрийте верхньою частиною булочки. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар