Інгредієнти:
2 ст.л. оливкової олії500 г курячого філе, порізати кубиком
1 ч.л. паприки і сушеного орегано
2 зубки часнику, подрібнити
1 ½ чашки бульйону
1 чашка молока
Сіль та перець
250 г сухої пасти Феттуччіне
½ чашки натертого пармезану
Спосіб приготування:
У великій каструлі нагрійте олію на середньому вогні. Викладіть курку, приправте паприкою та орегано, перемішайте та продовжуйте обсмажувати до готовності. Додайте часник і обсмажуйте ще 1 хвилину.Влийте бульйон та молоко, приправте сіллю та перцем і додайте пасту. Накрийте кришкою, дайте закипіти і зменште вогонь до помірного. Готуйте протягом 10-12 хвилин до готовності пасти.
Перед подачею посипте натертим пармезаном. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар