четвер, 4 лютого 2016 р.

Однокаструльна паста альфредо з куркою

Є така страшна річ, як мода. Є мода на одяг, на машини, а здоровий спосіб життя, і ще багато на що. А ще є мода на їжу. Не так давно всі, перепрошую, всцикалися за салатом «Цезар». І плювати на те, що знайти анчоуси у наших магазинах, то легше зразу застрелитись, а соус з яєць, олії та вустерського соусу всі сміливо змінювали на майонез... В результаті салат «Цезар» повторив сумну долю «Олів’є», який з вишуканої страви з рябчиками та раковими шийками перетворився на мойнезне жахіття з докторською ковбасою і консервованим горошком. Зараз мода на пасту альфредо і я маю надію, що цю страву не спіткає така сумна доля.

Інгредієнти:

2 ст.л. оливкової олії
500 г курячого філе, порізати кубиком
1 ч.л. паприки і сушеного орегано
2 зубки часнику, подрібнити
1 ½ чашки бульйону
1 чашка молока
Сіль та перець
250 г сухої пасти Феттуччіне
½ чашки натертого пармезану

Спосіб приготування:

У великій каструлі нагрійте олію на середньому вогні. Викладіть курку, приправте паприкою та орегано, перемішайте та продовжуйте обсмажувати до готовності. Додайте часник і обсмажуйте ще 1 хвилину.
Влийте бульйон та молоко, приправте сіллю та перцем і додайте пасту. Накрийте кришкою, дайте закипіти і зменште вогонь до помірного. Готуйте протягом 10-12 хвилин до готовності пасти.
Перед подачею посипте натертим пармезаном. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар