Інгредієнти:
500 г яловичого або індичого фаршу1-2 ст.л. приправи до тако
1 середня цибулина, подрібнити
По 1 червоному і зеленому солодкому перцю, порізати кубиком
По 500 г червоної та білої консервованої квасолі, рідину злити
500 г консервованої солодкої кукурудзи
500 г томатного соусу
500 г помідорів у власному соці
¼ чашки сальси
Спосіб приготування:
У великій каструлі обсмажте фарш до коричневого кольору. Додайте цибулю та перець і обсмажуйте ще кілька хвилин, доки овочі на стануть достатньо м’якими.Додайте квасолю, кукурудзу, помідори, соус та сальсу і залиште на вогні хвилин на 30, час від часу помішуючи. Якщо суп стає занадто густим - додайте кип’яченої води.
Через 30 хвилин скуштуйте та виправте на спеції. Я не вказувала сіль та перець, оскільки вони є і у сальсі і у томатному соусі, але якщо вам не вистачає - додайте.
Перед подачею додайте у кожну тарілку по ложці сметани. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар