четвер, 4 лютого 2016 р.

Однокастульний тако суп

Зима ще не скінчилась, погода бридка, грип і застуди навкруги, і що в такій ситуації може бути кращим, за миску смачного та зігріваючого супу? Звичайно, лише суп, на приготування якого ви витратили мінімум часу. Ні, я не про ті хімозні швидкі супи, а про корисний, поживний та зігріваючий тако суп, який я пропоную приготувати у одній каструлі.

Інгредієнти:

500 г яловичого або індичого фаршу
1-2 ст.л. приправи до тако
1 середня цибулина, подрібнити
По 1 червоному і зеленому солодкому перцю, порізати кубиком
По 500 г червоної та білої консервованої квасолі, рідину злити
500 г консервованої солодкої кукурудзи
500 г томатного соусу
500 г помідорів у власному соці
¼ чашки сальси

Спосіб приготування:

У великій каструлі обсмажте фарш до коричневого кольору. Додайте цибулю та перець і обсмажуйте ще кілька хвилин, доки овочі на стануть достатньо м’якими.
Додайте квасолю, кукурудзу, помідори, соус та сальсу і залиште на вогні хвилин на 30, час від часу помішуючи. Якщо суп стає занадто густим - додайте кип’яченої води.
Через 30 хвилин скуштуйте та виправте на спеції. Я не вказувала сіль та перець, оскільки вони є і у сальсі і у томатному соусі, але якщо вам не вистачає - додайте.
Перед подачею додайте у кожну тарілку по ложці сметани. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар