Інгредієнти:
8 курячих гомілок6-8 картоплин, розрізати на чверті
5-6 середніх морквин, порізати на шматки завдовжки в 2-4 сантиметри
Сіль та перець
5 зубків часнику, розчавити ножем
¼ ст.л. паприки
3-4 ст.л. оливкової олії
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 190С. Застеліть деко фольгою або пергаментним папером.Овочі та курку ретельно помийте та обсушіть паперовим рушником. Сушити потрібно для того, щоб утворилась смачна скоринка.
Викладіть овочі та курку на деко, приправте сіллю та перцем і біль-менш рівномірно розкладіть часник. Збризніть оливковою олією та перемішайте, щоб овочі та курка рівномірно вкрилися олією та спеціями.
Доставте деко у розігріту духовку приблизно на 1 годину. Окремо перевіряйте готовність курки та картоплі (з курки не має виділятись рожевий сік, а картопля має легко проколюватись ножем чи виделкою).
Перед подачею перекладіть на тарілку і можете прикрасити будь-якою зеленню. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар