Інгредієнти:
1 ст.л. оливкової олії1 цибулина, подрібнити
3 зубки часнику, подрібнити
350 г мускатного гарбуза, порізати кубиком в 1 см
1 маленький перчик чилі, старанно подрібнити
Сіль та перець
400 г консервованої чорної або червоної квасолі, рідину злити (має залишитись близько 250 г квасолі)
1 ч.л. солодкої паприки
По ¼ ч.л. гострого червоного перцю, молотого кумину, молотого коріандру
400 г помідорів у власному соці
100 г сиру чедер, натерти
Спосіб приготування:
Розігрійте олію у великій пательні, додайте цибулю, часник, гарбуз та чилі. Приправте сіллю та перцем і готуйте на середньому вогні протягом 5-10 хвилин, доки цибуля не стане м’якою.Додайте квасолю, спецію та помідори і ретельно перемішайте. Якщо страва здається вам занадто густою - додайте трішки води. Накрийте кришкою, доведіть до легкого кипіння та готуйте ще 5-10 хвилин, до повної готовності гарбуза.
Перед подачею посипте пармезаном. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар