середу, 3 лютого 2016 р.

Однокаструльна кремова паста з ковбасками

Найкраще у цій страві є те, що від самого початку приготування і до подачі у вас піде лише 20 хвилин і смачна, хоча й не надто корисна страва буде на вашому столі. На рахунок ковбасок, то у них головним є той присмак копченого. У мене поруч є магазин, у якому я купую чудові індичі сосиски, але ви можете брати будь-які, на ваш смак. Отже, найкращий рецепт для того, щоб швидко нагодувати голодного чоловіка:)

Інгредієнти:

1 ст.л. оливкової олії
500 г копчених ковбасок
1 чашка подрібненої цибулі
2 зубки часнику, подрібнені
2 чашки бульйону
250 г помідорів у власному соці
½ чашки жирного молока або вершків
200 г сухої пасти (краще обирати дрібну)
Сіль та перець
1 чашка натертого твердого сиру
1/3 чашки подрібненої зеленої цибулі

Спосіб приготування:

У каструлі розігрійте олію на середньому вогні. Додайте цибулю та порізані кружальцями ковбаски та обсмажуйте доки на ковбасках не утвориться легка скорина. Додайте часник і обсмажуйте ще 1 хвилину.
Додайте бульйон, помідори, молоко, пасту та спеції. Дайте закипіти, накрийте кришкою та зменшіть вогонь до мінімального. Готуйте протягом 10-15 хвилин до готовності пасти. Зніміть з вогню та додайте ½ сиру.
Перед подачею притрусіть рештками сиру та подрібненою зеленою цибулею. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар