Інгредієнти:
1 ст.л. оливкової олії500 г копчених ковбасок
1 чашка подрібненої цибулі
2 зубки часнику, подрібнені
2 чашки бульйону
250 г помідорів у власному соці
½ чашки жирного молока або вершків
200 г сухої пасти (краще обирати дрібну)
Сіль та перець
1 чашка натертого твердого сиру
1/3 чашки подрібненої зеленої цибулі
Спосіб приготування:
У каструлі розігрійте олію на середньому вогні. Додайте цибулю та порізані кружальцями ковбаски та обсмажуйте доки на ковбасках не утвориться легка скорина. Додайте часник і обсмажуйте ще 1 хвилину.Додайте бульйон, помідори, молоко, пасту та спеції. Дайте закипіти, накрийте кришкою та зменшіть вогонь до мінімального. Готуйте протягом 10-15 хвилин до готовності пасти. Зніміть з вогню та додайте ½ сиру.
Перед подачею притрусіть рештками сиру та подрібненою зеленою цибулею. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар