Інгредієнти:
350 г яловичого фаршу250 г індичого фаршу
2 ст.л. томатної пасти
2 ст.л. вустерширского соусу
Сіль та перець
2 великих картоплини
1 ½ ст.л. оливкової олії
1 ½ ч.л. подрібненого свіжого розмарину
4 шматочки сиру
4 булочки
Листя салату
Шматочки помідорів
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 200С. У середній мисці змішайте яловичий і індичий фарш, томатну пасту, соус, сіль та перець і злегка відбийте. Розділіть на 4 частини і сформуйте котлети, діаметр яких більший, за діаметр булочок. Поставте у холодильник щоб охололи.Якщо у картоплі тоненька шкірка - просто помийте, а якщо товста - почистіть і розріжте вздовж на довгі скибки, товщиною у 1,5 см. Покладіть шматочки картоплі у миску з холодною водою на 15 хвилин. Злийте воду і витріть картоплю паперовим рушником. Перекладіть картоплю у миску, додайте олію, розмарин та сіль і ретельно перемішайте. Викладіть на деко і запікайте протягом 25 хвилин і не забудьте через 15 хвилин з початку запікання перегорнути на іншу сторону.
Тим часом розігрійте пательню-гриль на середньому вогні. Обсмажте котлети до готовності, близько 6 хвилин з кожної сторони. Зніміть і дайте «відпочити», а тим часом прогрійте на тій самій пательні булочки.
Зберіть бургери: на булочку викладіть котлету, шматочок сиру, листя салату та кілька шматочків помідорів. Подавайте з запеченою картоплею. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар