Інгредієнти:
12 середніх шампіньйонів2 невеличких баклажани
1 мускатний гарбуз
2 цукіні
Дрібка солі
12 маленьких булочок бріош
1 ½ ч.л. оливкової або сезамової олії
½ ч.л. зернят сезаму
12 скибок сиру
Спосіб приготування:
Поставте пательню-гриль на середній вогонь, щоб добре прогрілась.Гриби почистіть та видаліть ніжки. Наріжте баклажани, гарбуз та цукіні кружальцями, товщиною у 2,5 см. Змастіть овочі олією, приправте сіллю та обсмажуйте на пательні до м’якості, близько 10 хвилин з кожної сторони.
Розігрійте духовку до 150С. Розріжте булочки навпіл, збризніть оливковою олією та посипте сезамом. На кожну половинку викладіть кружальце гарбуза, цукіні, баклажану та шампіньйон, а зверху покладіть по шматочку сиру. Запікайте протягом 5 хвилин, доки сир не розтане.
Перед подачею посипте бургери рештою сезаму та накрийте верхньою частиною булочки. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар