Інгредієнти:
Для котлет
450 г баранини1 ч.л. сушеного розмарину
1 ст.л. сушеного орегано
Дрібка солі
1 ч.л. оливкової олії
½ цибулі, подрібнити
Для соусу цацикі
1 чашка натертого свіжого огірка250 г несолодкого йогурту
1 зубок часнику, подрібнити
2 ч.л. лимонного соку
Дрібка солі
1 ч.л. подрібненого свіжого кропу
2 ч.л. оливкової олії
Для бургерів
4 пітиКружальця помідорів
Подрібнений салат латук
1 чашка картоплі-фрі
Спосіб приготування:
Приготуйте соус: у мисці змішайте усі інгредієнти та поставте у холодильник, щоб соус охолов та наситився смаками. Доки соус настоюється приготуйте картоплю-фрі так, як вказано на пакуванні. Особисто я не дуже люблю смажити її в олії. Замість цього я запікаю її у духовці, приправивши сіллю та присипавши чайною ложкою паприки, для золотавого кольору.Тим часом поставте пательню-гриль прогріватись на середній вогонь. Для котлет змішайте усі інгредієнти крім олії, ретельно перемішайте та кілька разів відбийте. Розділіть фарш на 4 частини та сформуйте котлетки. Змастіть котлети олією та обсмажуйте на пательні по 3 хвилини з кожної сторони. Готові котлети зніміть та залиште трохи відпочити.
Сформуйте бургери: на піту покладіть котлетку, 1-2 ложки соусу цацикі, листя салату, кружальце помідору та кілька скибок картоплі-фрі. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар