Інгредієнти:
2 курячих філе, нарізати кубиком в 2 см, приправити сіллю та перцем1 велика цибулина, подрібнити
1 солодкий перець, пучечок спаржі або інших овочів, порізати кубиком
2 ½ чашки рису Арборіо
400 мл бульйону, краще брати курячий, але й овочевий підійде
3 ст.л. вершкового масла
Оливкова олія, сіль, перець
¼ чашки подрібненої зеленої цибулі або зеленого горошку
1 чашка води
Спосіб приготування:
У глибокій пательні розігрійте на сильному вогні 1 ст.л. оливкової олії. Додайте курку та обсмажуйте до золотавої скоринки з усіх боків. Додайте овочі і готуйте доки не стануть м’якими.Додайте вершкове масло, зменшіть вогонь до помірного і дайте маслу розтопитись. Додайте рис і дайте йому прогрітись і увібрати у себе смаки 2-3 хвилини.
Долийте бульйон, перемішайте і дайте рису його увібрати. Якщо на ваш погляд рис ще надто густий або недоготований - долийте води і доведіть до бажаного стану.
Додайте зелену цибулю або горошок просто перед тим, як різотто буде готовим. Важливо максимально зберегти колір.
Перед подачею можна присипати тертим пармезаном. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар