Інгредієнти:
Для буріто
1 ст.л. оливкової олії½ чашки червоного солодкого перцю, порізати кубиком
½ чашки ріпчастої цибулі, подрібнити
500 г яловичого фаршу
1/3 чашки сальси
500 г консервованої чорної або червоної квасолі, рідину злити
500 г консервованої кукурудзи, рідину злити
500 г консервованих помідорів у власному соці
1 чашки рису жасмін, або іншого довгозернистого
1 ст.л. приправи тако
½ ч.л. пецю чилі
2 чашки бульйону
Сіль та перець
Можливі топінги
Сметана, кінза, подрібнені помідори, авокадо, натертий сирСпосіб приготування:
У великій каструлі з товстим дном розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте цибулю та солодкий перець до м’якості. Додайте фарш і обсмажуйте до коричневого кольору. Додайте сальсу, кукурудзу, помідори разом з соком, квасолю, рис та спеції і ретельно перемішайте. Долийте бульйон і доведіть до легкого кипіння.Накрийте каструлю кришкою, зменшіть вогонь до мінімального і готуйте протягом 15-20 хвилин, до готовності рису.
Щойно рис приготувався, скуштуйте та виправте на сіль та перець. Часом буває так, що помідори трохи кислуваті, у такому випадку можете додати трошки цукру, але будьте обережні, ми ж не десерт готуємо:)
Готову страву покладіть до миски і окремо подайте топінги. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар