Інгредієнти:
4 чашки суцвіть броколі1 чашка кеш’ю
½ чашки ріпчастої цибулі, нарізаної тонкими півколами
1-2 чашки готової курки (пекли напередодні курку - використайте залишки, а як нема, то просто зваріть філе)
2 зубки часнику, подрібнити
¼ чашки коричневого цукру
2 ст.л. соєвого соусу
1 ст.л. оливкової олії
1 ½ чашки бульйону
Суміш з ¼ чашки води з 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
Спосіб приготування:
У каструлі з товстим дном прогрійте оливкову олію. Додайте цибулю та часник і обсмажуйте до прозорості. Додайте броколі, кеш’ю, курку, соєвий соус, цукор та бульйон. Накрийте каструлю кришкою та дайте закипіти на максимальному вогні. Щойно страва закипіла, зменшіть вогонь до середнього і дайте покипіти 8-10 хвилин, доки броколі не перестане хрумтіти.Як тільки броколі приготувалась влийте суміш води та крохмалю, ретельно перемішайте та знімайте з вогню.
Подавайте разом з рисом чи локшиною. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар