вівторок, 2 лютого 2016 р.

Однокаструльна курка з кеш’ю та броколі

Продовжуючи свої дослідження по використанню горіхів у незвичних рецептах я знайшла ось цей. І ви навіть собі не уявляєте, як мені було важко не поділитись ним з вами одразу після того, як я скуштувала приготовану по ньому страву. Але план є план, і саме цього тижня прийшов час для цієї надзвичайно смачної, ніжної, соковитої та корисної курки з горішками кеш’ю та броколі. Гарнір готуйте на свій смак, але я дуже люблю зі звичайним рисом:)

Інгредієнти:

4 чашки суцвіть броколі
1 чашка кеш’ю
½ чашки ріпчастої цибулі, нарізаної тонкими півколами
1-2 чашки готової курки (пекли напередодні курку - використайте залишки, а як нема, то просто зваріть філе)
2 зубки часнику, подрібнити
¼ чашки коричневого цукру
2 ст.л. соєвого соусу
1 ст.л. оливкової олії
 1 ½ чашки бульйону
Суміш з ¼ чашки води з 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю

Спосіб приготування:

У каструлі з товстим дном прогрійте оливкову олію. Додайте цибулю та часник і обсмажуйте до прозорості. Додайте броколі, кеш’ю, курку, соєвий соус, цукор та бульйон. Накрийте каструлю кришкою та дайте закипіти на максимальному вогні. Щойно страва закипіла, зменшіть вогонь до середнього і дайте покипіти 8-10 хвилин, доки броколі не перестане хрумтіти.
Як тільки броколі приготувалась влийте суміш води та крохмалю, ретельно перемішайте та знімайте з вогню.
Подавайте разом з рисом чи локшиною. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар