Інгредієнти:
Для котлет
400 г консервованого нуту (або можна відварити сухий)200 г ліщини, подрібнити
2 середніх цибулини, подрібнити
4 невеликих морквини, натерти на середню терку
1 червоний солодкий перець, почистити та нарізати кубиком
1 ст.л. тим’яну
1 яйце
1 ч.л. кумину
1 ч.л. коріандру
1-2 ст.л. борошна
Сіль, перець, олія для смаження
Для бургерів
6 булочокЛистя салату
Кільця цибулі
Кружальця помідору
Спосіб приготування:
У мисці розімніть нут до консистенції пюре. Додайте останні інгредієнти, окрім олії, та ретельно перемішайте. Сформуйте 6 котлет та покладіть у холодильник мінімум на 1 годину. Прогрійте пательню-гриль на середньому вогні. Котлети змастіть олією та обсмажуйте по 2-3 хвилини з кожної сторони до золотавої скоринки.Сформуйте бургери: булочки розріжте навпіл, на нижню половину викладіть нутову котлетку, на неї листок салату, кілька кружалець цибулі і помідору, накрийте верхньою частиною булочки. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар