неділю, 3 квітня 2016 р.

Шоколадний тиждень

Ок, я не фанат десертів та солодкої випічки, але є дещо, перед чим я не можу встояти. Так, я маю на увазі шоколад. Шоколадні торти і тістечка, капкейки та мафіни, пироги і тарти... перелічувати можна дуже довго, але висновок буде одним й тим самим: це надзвичайно смачно. А чи знали ви про те, що шоколад ще й корисний?

Так, відомо, що чорний шоколад чудово допомагає при стресах, хронічній втомі, та й просто підвищує настрій. Але ж недарма колись у Європі шоколад продавали у аптеках, бо какао, з якого власне й виготовляють шоколад, містить величезну кількість таких мікроелементів як залізо, натрій, кальцій, магній, а також вітаміни групи В та РР. Окрім цього, шоколад незамінний для людей з серцево-судинними захворюваннями: він сприяє очищенню судин від холестерину, стимулює нервову та серцево-судинну системи, а також захищає організм від атеросклерозу.

Тим не менше, широко розповсюджений міф про те, що шоколад негативно впливає на стан шкіри, особливо у підлітків, а також може спровокувати виникнення надлишкової ваги. Насправді це зовсім не так. Наприклад, багато СПА центрів вже давно пропонують своїм клієнтам різноманітні процедури з використанням шоколаду, а надлишкову вагу провокують радше молоко та цукор, які містяться у шоколадних плитках, а ніж саме какао.
Отже, закуповуємось какао порошком, дропсами та шоколадом і будемо цього тижня радувати себе та близьких різноманітними шоколадними смаколиками:)



Немає коментарів:

Дописати коментар