понеділок, 25 квітня 2016 р.

Фаршировані яйця з авокадо

От чого точно вистачає на Великдень, так це яєць. Ті, що гарно фарбуються йдуть на стіл, а ті що не дуже - на салат, або фаршируються. Цей рецепт не є чимось винятковим, але єдине, про що маю попередити: готуйте цю страву лише перед подачею на стіл, бо авокадо може потемніти і буде виглядати не надто привабливо.

Інгредієнти:

8 яєць, зварити на круто
1 стиглий авокадо
1/3 чашки сметани
2 ч.л. соку лимону
Сіль та перець
Солодка паприка

Спосіб приготування:

Зварені на круто яйця почистіть, розріжте навпіл вздовж, жовтки дістаньте в миску, а білки - розкладіть на тарілці.
Авокадо почистіть та витягніть кісточку. Особисто я роблю це так: розрізаю авокадо навпіл вздовж, витягаю кісточку, а потім просто столовою ложку виймаю м’якоть. Покладіть авокадо у миску до жовтків. За допомогою ручного блендера збийте авокадо та жовтки до однорідної та кремової мусіші. Звичайно, це можна зробити за допомогою виделки, але на це піде більше часу. Додайте сік лимону, сметану, сіль та перець за смаком. Ще раз перемішайте.
Перекладіть суміш у кондитерський мішок і вичавіть у білки. Перед подачею присипте кожне яйце дрібкою солодкої паприки, більше для краси, ніж для смаку. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар