Інгредієнти:
12 великих яєць, зварених на круто1 чашка майонезу
1 ½ ч.л. рисового оцту
¾ ч.л. мелених зернят гірчиці
½ ч.л. цукру
2 перці чилі, витягти зернята та подрібнити
6 смужок бекону, обсмажити до хрумкості та подрібнити
Солодка паприка
Спосіб приготування:
Зварені на круто та почищені яйця розріжте навпіл вздовж. Дістаньте жовтки у миску, а білки викладіть на тарілку.Розімніть жовтки виделкою. Додайте майонез, оцет, гірчицю та цукор і ретельно перемішайте. Дуже раджу не додавати сіль, оскільки бекон вже достатньо солоний. До жовтків додайте подрібнений бекон та перець чилі. Ще раз перемішайте та перекладіть до кондитерського мішка.
Вичавіть масу у білки. Перед подачею присипте дрібкою солодкої паприки. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар