понеділок, 25 квітня 2016 р.

Фаршировані яйця з беконом

Яйця ще не скінчились? Тоді готуємо ще один варіант фаршированих яєць:) Цей варіант не такий дієтичний, як попередній, але особисто я обожнюю ще поєднання ніжного та солодкуватого жовтка, та солоного і хрумкого бекону. Так, страва виходить не надто корисною, але ваші смакові рецептори вам подякують:)

Інгредієнти:

12 великих яєць, зварених на круто
1 чашка майонезу
1 ½ ч.л. рисового оцту
¾ ч.л. мелених зернят гірчиці
½ ч.л. цукру
2 перці чилі, витягти зернята та подрібнити
6 смужок бекону, обсмажити до хрумкості та подрібнити
Солодка паприка

Спосіб приготування:

Зварені на круто та почищені яйця розріжте навпіл вздовж. Дістаньте жовтки у миску, а білки викладіть на тарілку.
Розімніть жовтки виделкою. Додайте майонез, оцет, гірчицю та цукор і ретельно перемішайте. Дуже раджу не додавати сіль, оскільки бекон вже достатньо солоний. До жовтків додайте подрібнений бекон та перець чилі. Ще раз перемішайте та перекладіть до кондитерського мішка.
Вичавіть масу у білки. Перед подачею присипте дрібкою солодкої паприки. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар