Інгредієнти:
500 г індичого або курячого фаршу¼ чашки яблучного пюре
½ чашки натертої моркви
½ чашки подрібненого шпинату
¼ чашки подрібненої зеленої цибулі
1 яйце
½ чашки панірувальних сухарів
Сіль та перець (для старших діток)
Окрім моркви та шпинату можна також використовувати такі комбінації:
Шпинат + порей
Броколі + спаржа
Солодкий перець + полуничне пюре
Фенхель + капуста
Фета+фета:)
Буряк + яблуко
Груші + листковий буряк (мангольд)
Спосіб приготування:
У великій мисці змішайте усі інгредієнти, краще за все це робити руками, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілились між собою. Дайте постояти доки духовка прогрівається.Розігрійте духовку до 220-230С. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою.
З фаршу сформуйте кульки діаметром 2,5 см. Легше за все це робити вологими руками, час від часу змочуючи руки у воді. Викладіть тефтелі на деко і запікайте протягом 10-12 хвилин. Пам’ятайте, що м’ясо має повністю просмажитись, але намагайтесь не пересушити. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар