середу, 6 квітня 2016 р.

Шоколадне печиво без борошна

Ще один чудовий варіант «дієтичної» випічки для тих, хто не може втриматись перед шоколадним печивом. Взагалі, для мене це печиво стало справжнім відкриттям, бо воно виходить саме таким, як я люблю: не сухе, крихке, з чудовим балансом солодкого. Ввечері, до склянки молочка - саме те, що треба:)

Інгредієнти:

3 чашки цукрової пудри
¾ чашки какао
1 ст.л. кукурудзяного крохмалю
¼ ч.л. солі
2 яєчних білки
1 велике яйце
2 ч.л. ванільного екстракту
1 чашка шоколадних дропсів
Морська сіль для посипки, за бажанням

Спосіб приготування:

Прогрійте духовку до 180С. Два дека застеліть пергаментним папером.
У великій мисці змішайте цукрову пудру, какао, крохмаль та сіль. Додайте яєчні білки, яйце та ванільний екстракт і ретельно перемішайте. Додайте шоколадні дропси.
За допомогою двох столових ложок викладіть шматочки тіста на деко. Бажано витримати відстань близько 4-5 сантиметрів, щоб печиво не злиплось.

Запікайте печиво протягом 13-15 хвилин, доки печиво не стане крихким. Дістаньте з духовки на посипте морською сіллю, за бажанням. Дайте охолонути на деку протягом 5-10 хвилин і потім можете перекласти до банки або контейнера для печива. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар