Ще один чудовий
варіант «дієтичної» випічки для тих, хто не може втриматись перед шоколадним
печивом. Взагалі, для мене це печиво стало справжнім відкриттям, бо воно
виходить саме таким, як я люблю: не сухе, крихке, з чудовим балансом солодкого.
Ввечері, до склянки молочка - саме те, що треба:)
Інгредієнти:
3 чашки цукрової
пудри
¾ чашки какао
1 ст.л.
кукурудзяного крохмалю
¼ ч.л. солі
2 яєчних білки
1 велике яйце
2 ч.л. ванільного
екстракту
1 чашка
шоколадних дропсів
Морська сіль для
посипки, за бажанням
Спосіб приготування:
Прогрійте духовку
до 180С. Два дека застеліть пергаментним папером.
У великій мисці
змішайте цукрову пудру, какао, крохмаль та сіль. Додайте яєчні білки, яйце та
ванільний екстракт і ретельно перемішайте. Додайте шоколадні дропси.
За допомогою двох
столових ложок викладіть шматочки тіста на деко. Бажано витримати відстань
близько 4-5 сантиметрів, щоб печиво не злиплось.
Запікайте печиво
протягом 13-15 хвилин, доки печиво не стане крихким. Дістаньте з духовки на
посипте морською сіллю, за бажанням. Дайте охолонути на деку протягом 5-10
хвилин і потім можете перекласти до банки або контейнера для печива. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар