Інгредієнти:
150 г шпинату, подрібнити2 головки салату латук, подрібнити
2 огірка, нарізати середнім кубиком
1 чашка редиски, порізаної тонесенькими кружальцями
1 маленька цибулинка, подрібнити
2 ст.л. винного оцту
2 ст.л. лимонного соку
¼ чашки сметани
1 чашка вершків 10%
½ чашки подрібнених листочків м’яти
¼ ч.л. солі
1/8 ч.л. перцю
½ чашки покришеного сиру фета
Спосіб приготування:
У великій мисці перемішайте шпинат, латук, огірки та редис. Окремо залийте подрібнену цибулю оцтом та лимонним соком та залиште на 5 хвилин. Додайте сметану і поступово, постійно помішуючи, додайте вершки. Додайте також подрібнену м’яту, сіль та перець, перемішайте і дайте настоятись 10-15 хвилин.Перед подачею полийте салат заправкою, присипте фетою та перемішайте. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар